BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Plajă într-un sac de celofan – bărbat surprins pe o plajă din Eforie Nord

Astăzi, în Eforie Nord, un bărbat a fost surprins în timp ce făcea plajă într-un sac de celofan. Trecătorii au crezut că este o metodă de protecție împotriva COVID-19, însă aceștia l-au felicitat după ce au auzit explicația.

Toți oamenii de pe plajă se întrebau ce se întâmplă cu bărbatul băgat într-un sac de celofan. Explicația pe care aceștia și-au dat-o este că omul se proteja împotriva virusuluI SARS-CoV-2. Aceștia au început să îi facă fotografii şi să îl filmeze. Salvamarii, însă, au fost mai îndrăzneți și s-au apropiat de el.

Au întrebat una dintre persoanele care se afla în apropierea bărbatului care este, de fapt, motivul. “Face saună pentru că el are un pic de artrită reumatoidă şi i-a explicat un medic că dacă stă la căldură, aşa, îi e bine. Şi se simte extraordinar de bine”, a răspuns.

Cei din jur au înțeles, apoi, că bărbatul urmează doar un tratament și l-au felicitat pentru asta -“E unicat! Bravo, sunteţi deosebit!”, a spus unul dintre cei prezenți.

Care este legătura dintre reumatism şi vreme

Medicul reumatolog Ionuţ Badea a explicat, în cadrul emisiunii Sfat de Sănătate de la Antena 3, care este legătura dintre reumatism şi vreme.

-Care este legătura dintre reumatism şi vreme?

“Reumatismul este un termen general, care acoperă multe patologii, peste 200. Cred că în populaţia generală, reumatismul este considerat ca o durere articulară, iar cele mai frecvente dureri articulare sunt asociate artrozei sau bolilor inflamatorii ori autoimune, precum poliartrita reumatoidă, spondilita anchilozantă, artrita psoriazică, lupusul”, a explicat medicul.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide