TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Aproape 15.000 de consumatori din judeţul Prahova au rămas, sâmbătă, fără alimentare cu energie electrică, iar zeci de copaci au fost doborâţi de viscol în ultimele 24 de ore, arată datele comunicate de autorităţi, relatează Agerpres.

Astfel, 14.661 de consumatori din zeci de localităţi nu au electricitate din cauza problemelor provocate de vremea rea. În unele cazuri este vorba despre conductoare rupte, copaci căzuţi pe linii sau stâlp căzut din cauza surpării terenului.

Condiţii de iarnă pe toate drumurile judeţene

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în ultimele 24 de ore s-a intervenit pentru degajarea a zeci de copaci care au căzut în localităţi precum Ploieşti, Sinaia, Comarnic, Măneciu, Câmpina, Telega, Gura Vitioarei, Predeal Sărari, Ariceştii Rahtivani.

Sâmbătă dimineaţă se circula în condiţii de iarnă pe toate drumurile judeţene. Infrastructura proastă, ninsoarea abundentă și vehiculele grele implicate în accidente ori rămase împotmolite au fost câteva dintre cauzele pentru care DN1 a fost sufocat pe Valea Prahovei și Valea Timișului. La Sinaia, ninsoarea a fost atât de puternică, încât a fost nevoie ca autoritățile să blocheze complet traficul, pentru ca arterele de circulație să poată fi deszăpezite. Nici până la ora 23:00 nu a putut fi deblocat.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide