TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Studenți din București în practică la Jandarmeria Argeș!

După elevii școlilor de subofițeri, astăzi, le-a venit rândul studenților Academiei de Poliție ”Al. I. Cuza” București să își desfășoare stagiul de practică în cadrul unității noastre.

Astfel, începând de astăzi și până pe 08 august, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș se va desfășura stagiul de practică pentru 15 studenți care provin din Academia de Poliție “Al. I. Cuza” București.

În cadrul acestui stagiu tinerii jandarmi vor desfășura misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice având astfel posibilitatea să-și însușească deprinderile practice specifice activității de ofițer jandarm.

O parte a stagiului de practică se va desfășura în cadrul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, iar unul dintre studenți va executa activități în cadrul compartimentului Juridic.

La finalul stagiului, studenții vor fi apreciați pentru activitatea desfășurată și li se vor acorda calificative care vor transmise instituției de învățământ.

Le dorim acestora mult succes în cariera militară!

 

Compartimentul
Informare, relații publice și cu publicul


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide