TRENDING

15:40 » Ce a descoperit FBI despre Thomas Matthew Crooks, tânărul care l-a împușcat pe Donald Trump

15:31 » Un urs a fost văzut la intrarea pe un traseu turistic foarte frecventat. Avertismentul Salvamont: „Nu are frică de om”

15:26 » Ministrul Muncii: Nicio pensie nu va scădea. Recalcularea pensiilor ajunge în perioada 16-31 august

15:23 » Aproape 100.000 de apeluri la 112 au fost înregistrate în weekend, în timpul primului cod roșu extins de caniculă

15:19 » Aglomerație pe Autostrada Soarelui, dar și pe drumurile care leagă stațiunile de pe litoral

Daca ti-a placut, distribuie acum!

Studenți din București în practică la Jandarmeria Argeș!

După elevii școlilor de subofițeri, astăzi, le-a venit rândul studenților Academiei de Poliție ”Al. I. Cuza” București să își desfășoare stagiul de practică în cadrul unității noastre.

Astfel, începând de astăzi și până pe 08 august, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș se va desfășura stagiul de practică pentru 15 studenți care provin din Academia de Poliție “Al. I. Cuza” București.

În cadrul acestui stagiu tinerii jandarmi vor desfășura misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice având astfel posibilitatea să-și însușească deprinderile practice specifice activității de ofițer jandarm.

O parte a stagiului de practică se va desfășura în cadrul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, iar unul dintre studenți va executa activități în cadrul compartimentului Juridic.

La finalul stagiului, studenții vor fi apreciați pentru activitatea desfășurată și li se vor acorda calificative care vor transmise instituției de învățământ.

Le dorim acestora mult succes în cariera militară!

 

Compartimentul
Informare, relații publice și cu publicul


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide