TRENDING
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
  • 20:55 » Un elev suspectat de trafic de droguri în licee povesteşte “vizita” mascaţilor: “Mama le-a făcut cafea. E obişnuită săraca”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ciobanul intenţionase să treacă strada cu turma sa pentru a ajunge pe o păşune, când animalele au fost lovite în plin între localităţile Traian Vuia şi Dumbrava, informează reporterul Observator Iulia Pop.

Păstorul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 290 de lei. Drumarii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara au acţionat pentru îndepărtarea urmelor accidentului şi au degajat şoseaua.

Ce spun poliţiştii?

În cursul acestei dimineți, 06.02.2023, între localitățile Traian Vuia și Dumbrava, din județul Timiș, s-a produs o tamponare: un autoturism a intrat în coliziune cu o turmă de ovine, rezultând decesul a aproximativ 18 ovine.

Ciobanul a intenționat să traverseze drumul public cu turma de animale. pentru a ajunge pe o pășune. Acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 290 de lei, conform OUG 195/2002.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide