TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive în perioada 03-09.05.2021
Acțiuni de intervenție
În perioada 03 – 09 mai 2021, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au intervenit la 70 evenimente: 8 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, mijloace auto etc.), 7 incendii la vegetație uscată, 29 acţiuni pentru asigurare zonă, 20 acţiuni pentru asistenţă persoane şi 5 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (3 deblocări de ușă, 2 acțiuni pentru salvare animale).
Echipajele SMURD au fost solicitate şi au intervenit la 197 cazuri medicale.
În această perioadă, ISU ”Basarab I” Dâmbovița a executat misiuni pentru: transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a personalului și tehnicii care a participat la misiunile de transport.
Activități preventive
Subunitățile de intervenție au desfășurat, în localități din raioanele de bază, 26 activități de instruire cu cetățenii, privind măsurile sanitare și de distanțare socială ce trebuie respectate pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2.
Inspectorii de prevenire, au desfășurat verificări la două lăcașuri de cult și o clădire de îngrijire a sănătății cu spitalizare continuă. Au fost efectuate și trei controale de autorizare privind securitatea la incendiu (1 la un centru comercial, 1 la o clădire de producție și 1 la o clădire de îngrijire a copiilor preșcolari). Au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale urmare a neregulilor identificate pe timpul controalelor.
Personalul de specialitate din cadrul Inspecției de prevenire a emis două autorizații de securitate la incendiu pentru un centru comercial și o clădire de producție și un aviz de securitate la incendiu pentru o clădire de cultură.
Compartiment
Informare și Relații Publice

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide