BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

2.551 de euro pentru primul născut în Serbia: „În acest moment construim șosele și autostrăzi, însă acestea nu vor avea nicio valoare dacă pe acele șosele nu va avea cine să conducă”

Avem aceste mijloace, deoarece aceasta este o prioritate și poate cel mai important lucru pe care-l vom realiza în perioada următoare. În acest moment construim șosele și autostrăzi, însă acestea nu vor avea nicio valoare dacă pe acele șosele nu va avea cine să conducă.

Aici nu sunt puse sub semnul intrebării banii, ci o politică economică corectă. Deci, 300.000 de dinari (n.red-2551 euro) pentru primul copil născut, iar în perioada ce urmează vom ieși și cu măsuri penrtu al doilea și al treilea copil, a spus ministrul.

Ministrul sârb al; Finanțelor Siniša Mali a anunțat că de la 1 ianuarie anul viitor pentru  primul nou născut toate cuplurile vor primi un ajutor de 300.000 de dinari,echivalentul a 2.551 Euro.

Sursa flux24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide