TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

20 de copii infectați cu COVID-19 sunt internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Arad

 

sursa foto: Facebook / Boli Infectioase Copii Arad

La Spitalul Clinic Județean Arad sunt internați, luni, 236 de persoane, din care 27 sunt la ATI, transmit reprezentanții instituției medicale. Dintre pacienții internați, 20 sunt copii.

Potrivit managerului interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Florica Ionescu, numărul pacienților diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2 și internați pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a ajuns, luni dimineață, la 236.

27 dintre pacienți sunt internați pe secțiile de terapie intensivă.

Dintre pacienții internați, 20 sunt copii, internați în Compartimentul Boli Infecțioase Copii.

„În contextul creșterii numărului de cetățeni infectați cu virusul SARS-CoV-2, care necesită internare, în ultima săptămână am deschis trei secții în circuit COVID-19 cu un total de 78 de paturi. Este vorba despre secțiile din incinta fostului Spital Municipal: Urologie cu 28 de paturi și Chirurgie Generală II cu 25 de paturi, iar azi dimineață (luni – n.r.) am deschis și secția Clinică Medicina Muncii în circuit COVID-19 cu alte 25 de paturi dotate cu prize de oxigen. În total avem 256 de paturi alocate pacienților cu infecție SARS CoV-2”, a explicat ec Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

(sursa: Mediafax)

Sursa: Romania24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide