BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Care este rata lunară pentru un Renault Arkana, SUV-ul momentului în România

Noul Renault Arkana combină caracteristicile unui SUV și ale unui model coupe.

Care este rata lunară pentru un Renault Arkana

Cei care vor să cumpere un SUV Arkana în rate pot accesa serviciile puse la dispoziție de Renault România. Astfel, prin Renault Finance și RABLA 2021, un Arkana (nivel de echipare Zen 140 EDC) are un preț care pornește de la 21.490 de euro (TVA inclus). Rata de credit lunară pornește de la 205 euro/lună. Oferta conține revizii incluse (până la 3 ani în limita a 100.000 km).

Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7.500 lei, a eco-bonusului în valoare de 3.000 lei calculate în Euro, a unei reducerii de 450 Euro prin Renault Finance și a unei alte reduceri în valoare de 518 Euro.

Sub capotă lui Arkana Zen TCe 140 se află un motor benzină + electric (micro-hybrid) care produce 140 de CP. Foarte important, mașina vine cu cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC.

Renault Arkana are o caracteristică unică

Motorul TCe micro-hibrid cu o capacitate cilindrică de 1,3 litri, are un sistem suplimentar cu alternator-starter asociat cu o baterie Litiu-Ion de 12V aflată sub scaunul pasagerului.

Această tehnologie îmbunătățește funcția Stop & Start și permite regenerarea energiei în timpul decelerării. De asemenea, asistă motorul în cele mai mari faze de consum de combustibil, la pornire sau la accelerare. Reduce consumul de combustibil și emisiile de CO2 și asigură o repornire mai lină a motorului și un confort mai mare la conducere.

Motorul aspirat TCe 140 cu o capacitate cilindrică de 1,3 litri are un cuplu de 260 Nm disponibil de la 1.600 rpm și asigură combinația perfectă între consumul de combustibil, manevrabilitate și confort la volan.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide