TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cina romantică în oraș sau acasă

Poate părea un clișeu, dar nu există ceva mai romantic între două persoane care se iubesc decât cina în doi. Prima și cea mai simplă activitate pentru a celebra aniversarea relației voastre este să organizați o ieșire în oraș, într-un decor intim, cu un pahar de vin, mâncarea voastră preferată și muzică ambientală în surdină.

 

O ședință foto în ton cu personalitatea voastră

Vreți să vă distrați și să aveți și amintiri de păstrat o viață întreagă? Atunci mergeți la o ședință foto profesională, într-un loc special pentru voi. E important să faceți din acest moment unul special.

 

Cadoul cu care îți faci partenerul să râdă, de neprețuit

Partenerii care râd mult împreună sunt și cei mai fericiți, așa ca nu te sfii să cauți orice modalitate să-ți faci iubitul sau iubita să râdă. Cum? Cu un dar care să-i smulgă nu zâmbete, ci hohote de râs.

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide