BREAKING NEWS
  • 14:50 » Companiile americane cu afaceri în Rusia se tem de noile sancțiuni pregătite de Casa Albă în situația în care Putin invadează Ucraina
  • 14:26 » Satul din România unde oamenii plătesc de 7 ori mai mult pentru apa folosită: „O plătesc, dar n-am consumat-o”
  • 14:20 » Ce e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UECe e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UE
  • 14:16 » UE ia în calcul crearea unei diplome universitare europene, recunoscută automat în toate ţările membre
  • 14:14 » A început ședința CSAT despre Rusia. Este analizează situația de securitate din Zona Mării Negre și de pe Flancul Estic
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Teri Hatcher

Actrița americană ce a colaborat pe aceleași platouri cu nume mari, precum Eva Longoria, Marcia Cross, Felicity Huffman şi Vanessa Williams pentru celebrul proiect Desperate Housewives – Neveste disperate, a fost descrisă chiar de Marc Cherry, creatorul serialului, ca fiind „cea mai rea femeie din lume”.

 

Russell Crowe

Chiar dacă nimeni nu-i poate contesta abilitățile actoricești, se pare că nu este cel mai drăguț coleg pe platourile de filmare, fiind chiar și prins în incidente de violență. Producătorul filmului datorită căruia a câștigat el Oscarul, Branko Lustig, și-a dorit să plece de la cârma producției acestui film, tocmai din cauza actorului.

 

Sharon Stone

Lista actorilor dificili poate începe lejer cu un nume mult prea celebru pentru tot ceea ce înseamnă industria cinematografică și lumea faimoasă a Holllywood-ului.

Surse interne declară despre ea că este mult prea exagerată în anumite situații. Profesionalismul și renumele își spun cuvântul în ceea ce o privește.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide