TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Notează-ți magazinele preferate

Poate este evident, însă este totuși util să îți creezi o listă atunci când găsești un brand, un stil sau o croială care ți se potrivește perfect. Astfel, poți găsi mai repede hainele care să-ți vină ca turnate. În acest caz, nu va mai trebui nici să ții cont de măsurători, vei ști exact cum ți se potrivește un anumit produs. Așa o să îți formezi un set preferat de branduri sau designeri care știi că ți se potrivesc.

Cumpără două măsuri

Un truc la care poți să apelezi este să cumperi două măsuri dacă ești nesigură. Poți alege o măsură mai mică și una mai mare în cazul în care te potrivești cu un număr între cele două. Poți returna apoi ce nu îți vine, mai ales că cele mai multe site-uri au o politică de returnare de 30 de zile și fără costuri în plus.

Măsoară-ți corect dimensiuni

Nu este suficient să știi că ți s-ar potrivi un M, un XL sau un 39. Pentru a-ți lua măsurătorile corecte, ține cont de bust, de partea cea mai mică a taliei dar și zona în care îți închizi pantalonii. Pentru lungimea perfectă a pantalonilor măsoară-ți interiorul pulpei până la genunchi.

 

sursa: viva.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide