TRENDING
  • 20:44 » Impact violent pe Valea Dâmboviței! O persoană a fost transportată la spital
  • 20:43 » Crește numărul șoferilor prinși drogați la volan în Dâmbovița! Doi tineri s-au ales cu dosare penale
  • 20:42 » Scene incredibile petrecute pe un bulevard din Târgoviște! Un prahovean a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a încercat să se ascundă în curtea unui localnic
  • 20:42 » Cât a ajuns să coste să repari o bară de la maşină în service-urile din România. După poliţele RCA, ar putea urma o nouă plafonare
  • 20:38 » Lovitură pentru românii care vor să plece în vacanţă. Cu cât se vor scumpi biletele de avion din vară
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, a susținut printr-o conferință de presă o prezentare a proiectului de exindere, reabilitare și modernizare a ȘCOLII GIMNAZIALE ”MATEI BASARAB”, cea mai mare investiție care a vizat o unitate de învățământ din Târgoviște, valoarea finanțării europene accesate de către administrația locală targovișteană fiind de 22.223.977,79 lei.

Școala va beneficia de: o sală de sport, de laboratoare noi si de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou.

Școala va mai dispune și de un sistem de panouri solare și fotovoltaice de natură să confere independență energetică unității de învățământ.

Primarul a mai precizat că stadiul lucrărilor se aproprie de 70%, lucrărire terminându-se până la începutul anului școlar viitor.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide