TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Eșarfa 

De la Chiara Ferragni care o poartă pe cap la cele mai bine îmbrăcate personaje de la casa regală, eșarfa anilor 90 continuă să fluture pe pasarelele urbane ale modei, accesorizând sandale, genți, punând în evidență brățări și având puterea magică de a reinventa orice outfit.

Alege o variantă  casual din in sau bumbac de la Twinset și una cu textură prețioasă de la Marella sau Liu Jo pentru ținutele elegante. A se purta în orice sezon!

Geanta shopper din material textil sau pai

Este perfectă pentru a aduce o briză de vacanță în orice metropolă, atunci când este combinată cu sandale fără toc și rochie midi, lejeră. Indiferent că porți înăuntru un laptop sau prosopul tău de plajă, acest accesoriu a fost promovat stilistic în liga celor mai importante articole pentru următoarele veri. O găsești în colecțiile Roxy și Banana Moon.

Ceasul colorat

Fără ceasuri foarte scumpe la piscină! Stilul relaxat seduce prin accente jucăușe fără a ne obliga la prea mari sacrificii, așa ca lasă ceasul prețios pentru alte ocazii. Modelul impermeabil cu design retro de la Casio este o adevărată declarație de stil de pe riviera franceză până în insulele însorite ale Greciei sau oriunde te vor purta pașii în aceasta vară și te vei putea bucura fără griji de apa sărata și de soarele torid.

Brățările gypsy

Nu putem menționa ceasul fără câteva brățări rigide cu diverse texturi metalice care să-l însoțească pe încheietura mâinii. Le găsești la Tory Burch, Guess și Patrizia Peppe.

 

sursa: viva.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide