TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Nu te hidratezi suficient

Apa este indispensabilă organismului nostru, avem nevoie de ea în fiecare zi. Pentru cei care vor să slăbească câteva kilograme, 6-8 pahare de apă pe zi vor ajuta la procesul de slăbire, pentru că nu vei mai avea probleme cu retenția de apă.

 

Ai în grupul tău de prieteni persoane care fumează

Chiar dacă refuzi să fumezi, prietenii tăi o fac, lucru care pe tine te transformă într-un fumator pasiv. Inhalezi fumul și astfel sănătatea ta este pusă în pericol.

 

Nu ai un program de somn foarte bine stabilit

Somnul nu doar că te menține în formă, dar, cel mai important, corpul tău va avea puterea de a se vindeca atunci când dormi. Un circuit de somn de 7-9 ore pe noapte îți poate îmbunătăți sistemul imunitar, astfel răcelile și gripa vor sta departe de tine, la fel ca și alte afecțiuni.

 

Nu ai grijă ce fel de alimente consumi

Trebuie să fim sinceri și să admitem că alimentele procesate sunt mult mai la îndemână și, desigur, mai ușor de preparat. Deși poate alegi un aliment procesat slab în colorii, trăind cu impresia că astfel mănânci sănătos.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide