TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Gone Baby Gone

Filmul care are la bază un roman cu același nume îl are în prim-plan pe Ben Affleck. Totul începe când o fetiță de doar 4 ani dispare de acasă și poliția se implică în soluționarea cazului.

 

Trance

Un film în care Simon, personajul principal, lucrează la o casă de licitații și are un plan împreună cu o bandă de infractori să fure o operă de artă. Este lovit în cap și se trezește amnezic, dar el este singurul care știe unde se află acea operă ce trebuia furată.

 

Prisoners

Filmul prezintă în prim-plan povestea lui Keller Dover, a cărei fiică și prietena sa dispar. Poliția arestează pe cineva care pare suspect, dar este nevoită să-l elibereze pentru că nu au suficiente dovezi.

 

Zodiac

Filmul ce îl are ca personaj principal pe un personaj, criminal în serie, care se intitulează Zodiac, de unde și numele filmului. A comunicat mereu cu poliția prin ziariști, iar pentru 25 de ani de zile a ținut San Francisco sub teroare.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide