TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Mergeți la sală

Din motive similare, faptul luni este o zi minunată pentru a începe o nouă dietă, este și oportunitatea perfectă de a vă atinge obiectivele la sală. Un raport Jawbone a găsit că luni este cea mai populară zi a săptămânii pentru membrii sălii de gimnastică.

 

Interacționează cu colegii tăi

Blues-ul de luni este real, iar oamenii de știință ghicesc că un motiv pentru care îl obținem ar putea să dateze din zilele noastre de peșteră. Bârfirea cu colegii de muncă este o parte importantă a începutului săptămânii de muncă, iar dacă nu faceți acest lucru, s-ar putea să vă simțiți în afara categoriei.

 

Spălați-vă pe mâini

Dintr-un motiv sau altul – și nu vom începe să speculăm, lunea este cea mai obișnuită zi a săptămânii pentru a te îmbolnăvi. De fapt, potrivit unui studiu britanic, mai mult de o treime din toate zilele nasoale au loc în prima zi a săptămânii.

 

Începeți o dietă

Oricât de obosit ești într-o zi de luni dimineața, trebuie să recunoști,  prima zi a săptămânii oferă o oportunitate revigorantă pentru a începe din nou.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide