TRENDING
  • 22:33 » Cât rezistă canabisul în organism. Cazul unui tânăr depistat pozitiv la două săptămâni de la consum
  • 22:32 » La ce distanță poți avea fereastra de lumină față de proprietatea vecină. Interdicția impusă de lege
  • 22:32 » „Regele” Hagi împlinește 58 de ani. Cel mai iubit fotbalist, despre copilărie: „Jucam pe stradă, în picioarele goale”.
  • 22:32 » Test de cultură generală: „Mâna-ntinsă care nu spune o poveste nu primește pomană“
  • 22:31 » Povestea „generalului de fier“ al Ucrainei care de aproape un an ține piept armatei lui Vladimir Putin
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Mergeți la sală

Din motive similare, faptul luni este o zi minunată pentru a începe o nouă dietă, este și oportunitatea perfectă de a vă atinge obiectivele la sală. Un raport Jawbone a găsit că luni este cea mai populară zi a săptămânii pentru membrii sălii de gimnastică.

 

Interacționează cu colegii tăi

Blues-ul de luni este real, iar oamenii de știință ghicesc că un motiv pentru care îl obținem ar putea să dateze din zilele noastre de peșteră. Bârfirea cu colegii de muncă este o parte importantă a începutului săptămânii de muncă, iar dacă nu faceți acest lucru, s-ar putea să vă simțiți în afara categoriei.

 

Spălați-vă pe mâini

Dintr-un motiv sau altul – și nu vom începe să speculăm, lunea este cea mai obișnuită zi a săptămânii pentru a te îmbolnăvi. De fapt, potrivit unui studiu britanic, mai mult de o treime din toate zilele nasoale au loc în prima zi a săptămânii.

 

Începeți o dietă

Oricât de obosit ești într-o zi de luni dimineața, trebuie să recunoști,  prima zi a săptămânii oferă o oportunitate revigorantă pentru a începe din nou.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide