TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Aplică gheață

Dacă durerea pur si simplu nu îți dă pace și ai nevoie de o modalitate rapidă prin care să scapi de ea, apelează cu încredere la câteva cuburi de gheață.

 

Încearcă să adormi

Multe dintre persoanele care au problemele cu migrenele afirmă că somnul este unul dintre cele mai bune remedii, așa că nu ezita să faci acest lucru dacă ai posibilitatea.

 

 Bea un pahar cu apă

Pentru cei care nu cunosc deja acest lucru, migrenele se nasc uneori datorită deshidratării, așa că atunci când durerea apare, nu sta pe gânduri și bea imediat un pahar cu apă rece. Important este însă ca apa să fie consumată încet și nu toată deodată.

 

Fă-ți un masaj la tâmple

Această metodă nu reprezintă o posibilitate pentru toți cei care se confruntă cu migrene, căci nu toți pot suporta presiune în zona capului în aceste momente sensibile, însă este o variantă. Masajul ajută la eliberarea tensiunii și ne oferă o stare de bine, așa că ne poate ajuta să învingem migrenele supărătoare.

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide