TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Sucul de iarbă de grâu – clorofilă din iarbă de grâu are capacitatea de a ajunge în țesuturi pe care le poate reînnoi. Această neutralizează toxinele din corp și detoxifică ficatul. În plus, contrabalansează nivelul zahărului în sânge.

Sucul de legume – datorită cantității mici de zahăr conținut de legume, sucul acestora este un excelent accelerator de slăbire. În plus, antioxidanții din structura lor și fibrele ajută procesul de digestie și ajută la pierderea kilogramelor în plus.

Sucul de ananas – se recomandă în combaterea obezității și vindecarea anemiei, ananasul fiind bogat în apă și vitamine A,B, C și E, dar și fosfor, mangan, iod, fier, calciu.

Sucul de morcovi – principal efect în reducerea colesterolului, întărirea imunității și prevenirea bolilor de inima. Totodată, vindecă cicatricile și detoxifică ficatul. Vitamina K din morcovi ajută la fixarea calciului în oase.

 

sursa: viva.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide