TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Pentru că ne gândim și la buzunarul cititorilor noștri, recomandările care urmează vor include atât produse accesibile, cât și cu un preț mai ridicat, pentru iubitoarele de mărci high end.

 

1.Maybelline’s Superstay Matte Liquid Lipstick

Acest ruj este disponibil de piață de foarte mulți ani, însă niciodată nu a fost mai necesar în colecția iubitoarelor de machiaj.

 

2.NYX Shine Loud High Shine Lip Color

Se pare că acest ruj chiar este unul uimitor pentru prețul pe care îl are, iar cele care l-au folosit au fost încântate de culorile oferite și de rezultatele pe care le-au avut la finalul zilei.

 

3.Sephora Collection Cream Lip Stain Liquid Lipstick

Avem acum în vedere un ruj produs de unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume, destul de accesibil ca preț luând în considerare calitatea pe care o oferă.

 

4.MAC Cosmetics Retro Matte Liquid Lipcolor

Este aproape imposibil să realizăm o listă de rujuri rezistente fără să includem și acest produs uimitor. Mac se numără printre cele mai apreciate branduri de machiaj, fiind preferate atât de make-up artiști cât și de celebrități.

 

5. KVD Vegan Beauty Everlasting Liquid Lipstick

Ultimul, dar nu cel din urmă ruj pe care îl includem în lista întocmită este cel produs de Kate Von D, care de câțiva ani uimește cu calitatea cosmeticelor sale.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide