BREAKING NEWS
  • 0:49 » Eveniment caritabil Timisoara
  • 21:25 » Începe a doua etapă de generare a voucherelor în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice
  • 21:15 » Ce este grăsimea abdominală.
  • 21:01 » Cele mai bune uleiuri pentru părul uscat și deteriorat.
  • 20:57 » Ce este uleiul squalane
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Își hidrata intens pielea cu ulei și creme, dar și iaurt grecesc

Din câte a dezvăluit chiar vedeta, tenul său era unul destul de uscat, așa că neîngrijit corespunzător ar fi avut un aspect foarte neplăcut. Cum își curăța pielea cu produse simple, care contribuiau destul de mult la uscarea tenului, Audrey avea mare grijă să compenseze printr-un regim de hidratare intens.

Nu mânca deloc pâine, doar cartofi

Cum Audrey era foarte atentă la alimentația sa, acest lucru a însemnat că pâine nu-și avea locul deloc la mesele sale. Opta în schimb pentru cartofi ca sursă de carbohidrați, pe care îi consuma preparați în diferite variante, fără să folosească însă grăsimi.

Purta mereu SPF

Un alt secret de frumusețe al artistei care are legătură cu razele soarelui este faptul că niciodată nu ieșea din casă fără să aplice protecție solară. Fie că era și pentru perioade scurte de timp, în care expunerea era minimală, SPF-ul era nelipsit din geanta sa și îl reaplica pe parcursul zilei ori de câte ori era nevoie.

Evita pe cât posibil să stea în lumina soarelui

Este deja un lucru foarte cunoscut că razele soarelui sunt nocive pentru tenul nostru, iar Audrey Hepburn a ascultat mereu sfaturile medicului dermatolog în această privință. Acestea fiind spuse, actrița evita pe cât posibil să ia contact direct cu lumina soarelui, iar dățile în care își expunea astfel pielea erau foarte rare.

Credea în puterea unei diete sănătoase și a hidratării

Se spune că atunci când corpul nu este îngrijit cum se cuvine, semnele stilului de viață nesănătos se vor regăsi pe chipul nostru. Cearcănele, acneea, aspectul neplăcut al tenului, toate sunt consecințe ale nopților nedormite, ale unei diete nesănătoase și ale hidratării necorespunzătoare.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide