TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Taur

Nativii născuți în zodia taur se bucură de o perioadă plină de romantism, dar și noi încercări la orizont. Se simt mai bine ca niciodată, iar acest lucru se vede și pe plan sentimental, unde reușesc să fie mai implicați decât în lunile ce tocmai au trecut.

 

Fecioară

Luna Septembrie se anunță una plină de plăcere și reușite pentru cuplurile de pretutindeni, dar și pentru cei care încă sunt în căutarea jumătății lor. Fecioarele se vor bucura de compania unei persoane speciale, care îi va ajuta să-și îmbunătățească încrederea în sine.

 

Balanță

Nici balanțele nu sunt ocolite de Cupidon, care are grijă să le scoată în calea persoana pe care au așteptat-o mereu. Luna aceasta nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt curioși și caută în permanență să experimenteze lucruri noi.

 

Scorpion

Scorpionii trec în Septembrie printr-un moment în care își restabilesc prioritățile în viață. Chiar dacă din fire sunt pasionali și impulsivi, simt pentru prima oară că au nevoie de liniște și o rutină care să le dea siguranță.

 

Vărsător

Pacea și armonia domnesc în viața vărsătorilor în luna Septembrie, așa că a venit momentul să-și găsească o persoană specială cu care să facă toate lucrurile pe care și le-au propus.

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide