BREAKING NEWS
  • 23:45 » 2.551 Euro pentru primul copil nou-nascut,in Serbia
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
  • 23:13 » Următoarea pandemie ar putea fi mai letală decât COVID-19, afirmă creatoarea vaccinului AstraZeneca
  • 23:12 » FOTO: Au văzut moartea cu ochii. Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după un accident în Vâlcea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Taur

Nativii născuți în zodia taur se bucură de o perioadă plină de romantism, dar și noi încercări la orizont. Se simt mai bine ca niciodată, iar acest lucru se vede și pe plan sentimental, unde reușesc să fie mai implicați decât în lunile ce tocmai au trecut.

 

Fecioară

Luna Septembrie se anunță una plină de plăcere și reușite pentru cuplurile de pretutindeni, dar și pentru cei care încă sunt în căutarea jumătății lor. Fecioarele se vor bucura de compania unei persoane speciale, care îi va ajuta să-și îmbunătățească încrederea în sine.

 

Balanță

Nici balanțele nu sunt ocolite de Cupidon, care are grijă să le scoată în calea persoana pe care au așteptat-o mereu. Luna aceasta nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt curioși și caută în permanență să experimenteze lucruri noi.

 

Scorpion

Scorpionii trec în Septembrie printr-un moment în care își restabilesc prioritățile în viață. Chiar dacă din fire sunt pasionali și impulsivi, simt pentru prima oară că au nevoie de liniște și o rutină care să le dea siguranță.

 

Vărsător

Pacea și armonia domnesc în viața vărsătorilor în luna Septembrie, așa că a venit momentul să-și găsească o persoană specială cu care să facă toate lucrurile pe care și le-au propus.

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide