TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Poliţia din Gauteng, o provincie din nordul ţării, a precizat că anchetează cel puţin 32 de cazuri de viol.

Vineri, o bandă de bărbaţi înarmaţi a atacat o echipă de filmare în Krugerdorp, o localitate situată la periferia oraşului Johannesburg. Videoclipul era filmat într-o fostă mină, în prezent abandonată. Opt femei, folosite ca modele în videoclip, cu vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani, au fost violate.

Poliţia locală afirmă că atacatorii au furat totodată portofele, telefoane mobile şi bijuterii înainte de a fugi de la faţa locului. Poliţiștii au împuşcat doi suspecţi în timp ce aceştia încercau să părăsească locul în care s-a petrecut agresiunea.

Preşedintele sud-african Cyril Ramaphosa a declarat că atacul reprezintă un “incident îngrozitor”.

Ministrul Sănătăţii din Africa de Sud, Aaron Motsoaledi, a izbucnit în plâns în timpul unui interviu în care vorbea despre aceste evenimente.

Mai mulţi locuitori din Krugersdorp au declarat pentru postul de televiziune eNCA că trăiesc în frică după acest incident.

Agresiunile sexuale reprezintă o problemă majoră în Africa de Sud. Doar în primele trei luni ale acestui an, Poliţia naţională a raportat 10.818 violuri la o populaţie de 60 de milioane de locuitori. Însă autorităţile centrale consideră că numărul real al violurilor este subevaluat, întrucât multe dintre cazuri nu sunt raportate niciodată la Poliţie.

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide