TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Peste 106.000 de autoturisme înregistrate la SPFL Ploiești. Un ploieștean deține 72 de auto!

Numărul autoturismelor înregistrate la Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești a crescut de la an la an. Oficial, în evidențe figurează 106.663 de autoturisme înregistrate de persoane fizice și juridice. Un ploieștean deține în proprietate 72 de autoturisme.

Numărul autoturismelor înregistrate la Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești a crescut, comparativ cu anul trecut, cu peste 660 de auto, cele mai multe (544) fiind înregistrate de persoane fizice.

În evidențele Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești, la data de 3 iunie 2021, figurau 84.068 autoturisme înregistrate de persoane fizice și 22.595 de autoturisme înregistrate de persoane juridice.

Într-un top al persoanelor cu cele mai multe mașini înregistrate la Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești figurează o persoană care deține 72 de autoturisme.

Pe locul al doilea figurează un ploieștean cu 28 de autoturisme, iar pe locul al III-lea este o persoană care are 24 de autoturisme.

Locul IV este deținut de o persoană cu 20 de autoturisme, iar pe locul V sunt patru persoane care au, fiecare, câte 16 autoturisme.

Anul trecut, în evidențele SPFL Ploiești figurau 83.524 autoturisme la persoane fizice și 22.478 la persoane juridice.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide