BREAKING NEWS
  • 0:09 » Patru escrocherii comune cu criptomonede și cum să le evitați
  • 23:53 » Președintele Bolsonaro respinge cerința de vaccinare pentru intrarea în Brazilia
  • 23:36 » SUA lovește Iranul cu noi sancțiuni pentru abuzuri „grave” ale drepturilor omului
  • 23:18 » Potrivit raportului, World Inequality Report 2022, averea medie a gospodăriilor din India este de 9.83.010 INR.
  • 22:44 » Captură impresionantă de petarde, în Mehedinți
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Sesiune de discuții online privind obținerea autorizației de securitate la incendiu de către unitățile de învățământ.

În baza relațiilor de cooperare instituțională, în colaborare cu Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița și pentru reducerea numărului de obiective care funcționează fără autorizație de securitate la incendiu, personal de specialitate din cadrul Inspecției de prevenire, a participat astăzi, 12.05.2021, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, la o sesiune de discuții online, organizată în sprijinul factorilor responsabili, pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu în cazul unităților școlare care funcționează fără acest act administrativ.

Au fost dezbătute procedurile administrative necesare în derularea unor proiecte, privind obţinerea avizului și a autorizației de securitate la incendiu, pentru lucrări care vizează îmbunătăţirea unor cerinţe de calitate a construcțiilor, dar și pașii de urmat în procedura de autorizare a unităților de învățământ care necesită autorizație de securitate la incendiu și nu au obținut acest document.

La această dată, în evidențele inspectoratului sunt 499 de unități de învățământ, dintre care 88 dețin autorizație de securitate la incendiu, 85 nu au autorizație de securitate la incendiu, iar 326 nu necesită autorizație de securitate la incendiu (clădiri vechi care nu au avut aduse modificări constructive sau clădiri care nu se încadrează în prevederile HG nr. 571/2016).


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide