TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un tânăr a fost salvat dintr-o ambarcațiune parțial scufundată în Oceanul Atlantic, la aproape 20 de kilometri de coasta Floridei.

Navigantul în vârstă de 25 de ani, Charles Gregory, dispăruse pe mare de aproximativ 35 de ore, după ce plecase la pescuit.

 

Familia sa a contactat oficialii, tânărul nereușind să se întoarcă la o rampă pentru bărci din St. Augustine, potrivit BBC.

Garda de Coastă a SUA a transmis că au reușit să-l salveze după ce a fost zărit de un avion de căutare care a trecut pe deasupra sa.

 

Tatăl tânărului a transmis că barca fiului său a fost răsturnată de un val, apoi a fost dusă în derivă, în larg. Charles își pierduse vesta de salvare și telefonul mobil, a văzut rechini și a fost înțepat de meduze.

„A fost speriat de moarte. A zis că a avut mai multe conversații cu Dumnezeu în acele 30 de ore decât a avut în tot restul vieții sale”, a mai spus tatăl.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide