TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O femeie de 41 de ani, mamă a doi copii, a murit subit după ce s-a băgat la somn plângându-se de o durere de umăr.

Clare Duffy, în vârstă de 41 de ani, s-a trezit  cu o durere îngrizitoare de umăr și a crezut că o baie fierbinte și câteva ore de somn ar fi de ajuns pentru a-și alina durerea. S-a întins în pat și l-a rugat pe soțul ei Richard să o trezească în cazul în care aceasta doarme prea mult. Dar, din păcate, când Richard s-a dus să o verifice, a constatat șocat că femeia nu respira. A apelat imediat serviciile de urgență, însă pentru Clare era deja prea târziu și a fost declarată moartă pe 8 ianuarie, relatează Mirror.

Clare a murit din cauza unei embolii pulmonare

„Țipam, am fugit în dormitorul fiicei mele și am sunat direct la urgențe. Parcă nimic nu era real, totul s-a simțit neclar. S-a întâmplat atât repede”, a povestit Richard, în vârstă de 38 de ani.

S-a descoperit ulterior că Clare, care locuia în Little Hulton cu Richard și copiii săi, Harry, 16 ani și Alice, 15 ani, a murit din cauza unei embolii pulmonare. O embolie pulmonară apare atunci când un cheag de sânge, se blochează într-o arteră a plămânilor. Acesta blochează fluxul de sânge și poate pune viața în pericol dacă nu este tratat rapid.

Simptomele unei embolii pulmonare includ dureri în piept care debutează brusc sau apar treptat. Respirația scurtă, tusea cu sânge și senzația de leșin sau amețeală sunt, de asemenea, semne comune. Din păcate, moartea lui Clare nu este singura tragedie care a lovit familia în ultima vreme. Cu doar trei săptămâni înainte de moartea ei, mama lui Clare, Catherine, a murit și ea brusc pe 19 decembrie, lăsând-o pe Clare devastată.

Moartea lui Catherine este încă în curs de investigare. A fost un șoc mare. Nu se simțea bine de ceva vreme și lua multe analgezice. Clare a petrecut mult timp cu mama ei”, a spus Richard.

Cei doi copii încă se lupă cu gândul că mama lor nu mai este printre ei

Născută și crescută în Salford, Clare a fost descrisă ca o persoană „frumoasă, minunată și plină de viață”. Era foarte concentrată pe familie și își petrecea orice timp liber pe care-l avea făcând amintiri alături de cei dragi. Richard și Clare trebuiau să sărbătorească aniversarea de 10 ani de căsnicie, când Clare a murit în mod tragic, înainte să se bucure de acest eveniment.

Familia ei a fost principalul ei interes. Orice timp liber pe care îl avea era petrecut cu fiica, fiul, nepoții sau nepoții ei”, a spus Richard.

Cei doi copii încă se lupă cu gândul că mama lor nu mai este printre ei. „Fiul meu este încă închis. A fost mai rău pentru fiica mea. În timp ce am vorbit la telefon cu paramedicii, dormitorul ei era chiar alături. Ea a auzit tot ce se întâmpla”, a spus el.

Familia a rămas acum cu două înmormântări de plătit. „Cer cu umilință puțin ajutor pentru a le putea oferi Clarei și mamei ei o ceremonie așa cum merită”, a spus bărbatul.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide