TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un bărbat a murit când încerca să salveze doi copii pe cale să se înece în apropierea unei cascade din Wales, Marea Britanie.

Mohananeethan “Mohan” Muruganantharajah, în vârstă de 27 de ani, a intrat în apele cascadei Brecon Beacons vineri, în încercarea de a salva doi copii care riscau să se înece. Din păcate, actul eroic al bărbatului s-a soldat cu moartea sa.

Bărbatul a murit încercând să salveze doi copii de la înec

La scurt timp de la tragedie, la faţa locului au apărut mai multe ambulanţe şi salvamari care au început căutările. Corpul lui Mohan a fost găsit în apele cascadei Sgwd Y Pannwr, de abia în dimineaţa zilei următoare. Bărbatul a fost găsit cu ajutorul unei camere subacvatice.

Pentru a ajuta familia lui Mohan să acopere cheltuielile înmormântării, cunoscuţii săi au organizat o strângere de fonduri.

“Am fost chemaţi la cascada Sgwd Y Pannwr, vineri, a ora 4.40, pe 1 septembrie pentru a salva un bărbat care intrase în apă să scape de la înec doi copii”, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei din Dyfed-Powys, potrivit The Sun.

“Din păcate, din cauza condiţiilor dificile, nu a fost posibil să recuperăm corpul bărbatului decât în această dimineaţă”, a mai adăugat el.

Sursa: Observator


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide