TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Totul era gata de petrecere. Deserturi și băuturi reci, gata să fie consumate. Ultimele ore de muncă, apoi pensionarea, după aproape patru decenii de activitate. Din păcate, ultima zi de muncă pentru italianul Michele Barco s-a transformat într-o tragedie.

Michele Barco ar fi împlinit 59 de ani în iulie. Lucrase mai bine de 30 de ani la Belvest, un brand italian de modă pentru bărbați, iar 31 ianuarie trebuia să fie ultima sa zi de muncă, înainte să se pensioneze. Petrecea alături de colegi când, dintr-o dată, s-a prăbușit pe masă în urma unui infarct.

Pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic.

O ambulanță a ajuns rapid, însă încercările de resuscitare nu au reușit să-l salveze pe Barco de la moarte. O nenorocire care i-a lăsat pe toți consternați, relatează publicația italiană Il Messaggero.

“O persoană fantastică, incredibil de bună, un muncitor extraordinar. Suntem profund afectați de ceea ce s-a întâmplat”, a transmis conducerea companiei.

Colegii nu știu ca Michele să fi avut probleme de sănătate. Nimic nu anunța sfârșitul tragic. Bărbatul nu era căsătorit și locuia împreună cu mama sa.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide