TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Accidentul a avut loc pe o porțiune de drum drept, în zona Pasajului Grigorescu. El ar fi pierdut controlul mașinii și a căzut în râul Dâmbovița.

Imediat după o intersecție, bărbatul a pierdut control volanului și a căzut în apă. Ar fi ieșit singur din mașină, potrivit martorilor.

În acea zonă nu există gard de protecție, iar anvlopele mașinii au lăsat urme de frânare pe trotuar. Șoferul nu consumase nici alcool și nici droguri, spun polițiștii. A fost asistat medical, dar a refuzat transportul la spital.

sursa: protv.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide