BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Accident cu un microbuz școlar plin cu elevi în Prahova. A fost activat Planul roșu de intervenție

Accident în județul Prahova, unde un microbuz plin cu elevi a fost lovit de o altă mașină. A fost activat Planul roșu de intervenție.

ACTUALIZARE 16.30. Alți doi minori și un adult au fost transportați la spital. În total, 12 copii cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani și șoferul microbuzului au fost transportați de urgentă la UPU Ploiesti.

ACTUALIZARE 15.43. În accidentul rutier au fost implicate 18 persoane (2 adulți și 16 minori), în acest moment fiind sub evaluare medicală 8 minori și 1 adult.

Planul roșu de intervenție a fost dezactivat.

Un microbuz şcolar în care se aflau mai mulți elevi a fost implicat, luni, într-un accident rutier în zona localităţii Drăgăneşti, autorităţile declanşând Planul roşu de intervenţie, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport victime multiple şi o autospecială de descarcerare.

Începând cu ora 14.29 a fost declanşat Planul roşu de intervenţie la nivelul judeţului.

Sursa: Digi24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide