BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Accident feroviar în localitatea Patroaia Vale! Nici o persoană nu a fost rănită!

În această după-amiază, pompierii de la Detașamentul Găești au intervenit în cazul unui accident feroviar în localitatea Patroia Vale, comuna Crângurile, unde un tren de pasageri a lovit o camionetă încărcată cu lemne.

Pentru asigurarea primului ajutor calificat două echipaje, unul SMURD și celalalt de la Serviciul de Ambulanță Județean au fost trimise la locul accidentului. Ajunse în cel mai scurt timp, echipajele au verificat imediat starea persoanelor din autoutilitară și a călătorilor din garnitura de tren.

Pasagerul din autoutilitară a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, fiind preluat și transportat la Unitatea Primiri Urgențe din Târgoviște pentru investigații suplimentare. Acesta era conștient și cooperant. Șoferul, după evaluarea medicală, a refuzat transportul la spital.

În urma verificării făcute de către echipajele de pompieri, din fericire, nicio persoană din tren nu a fost rănită. Erau 50 de adulți și 3 copii în tren în momentul accidentului.

Pompierii au sprijinit acțiunea de degajare a autoutilitarei de pe calea ferată în vederea reluării circulației feroviare. – informează ISU DÂMBOVIȚA

   


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide