TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Accident feroviar în localitatea Patroaia Vale! Nici o persoană nu a fost rănită!

În această după-amiază, pompierii de la Detașamentul Găești au intervenit în cazul unui accident feroviar în localitatea Patroia Vale, comuna Crângurile, unde un tren de pasageri a lovit o camionetă încărcată cu lemne.

Pentru asigurarea primului ajutor calificat două echipaje, unul SMURD și celalalt de la Serviciul de Ambulanță Județean au fost trimise la locul accidentului. Ajunse în cel mai scurt timp, echipajele au verificat imediat starea persoanelor din autoutilitară și a călătorilor din garnitura de tren.

Pasagerul din autoutilitară a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, fiind preluat și transportat la Unitatea Primiri Urgențe din Târgoviște pentru investigații suplimentare. Acesta era conștient și cooperant. Șoferul, după evaluarea medicală, a refuzat transportul la spital.

În urma verificării făcute de către echipajele de pompieri, din fericire, nicio persoană din tren nu a fost rănită. Erau 50 de adulți și 3 copii în tren în momentul accidentului.

Pompierii au sprijinit acțiunea de degajare a autoutilitarei de pe calea ferată în vederea reluării circulației feroviare. – informează ISU DÂMBOVIȚA

   


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide