BREAKING NEWS
  • 23:52 » Bill Gates: Următoarea pandemie va fi mai mortală decât Covid
  • 23:42 » Tăcerea grăiește! Pandemia a luat sfarsit
  • 23:27 » Los Angeles : Marele jaf de tren din 2022
  • 22:30 » Motivul pentru care nu trebuie să încarci telefonul la capacitate maximă
  • 22:27 » SUA sancţionează actuali şi foşti oficiali din Ucraina care au acţionat în interesul serviciului de securitate (FSB) al Rusiei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Foto: debanat.ro

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață la Timișoara, scrie portalul banatulazi.ro. În accident au fost implicate un troleibuz al Societății de Transort Public Timișoara și șase mașini. Vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul autobuzului, care circula spre bulevardul Antenei și  nu a păstrat distanța corespunzătoare și a intrat în mașina din fața sa.O persoană a fost rănită. Este vorba de o femeie aflată în una dintre mașini.

Șoferul troleibuzului urmează să fie cercetat atât de Poliția din Timișoara pentru vătămare corporală din culpă cât și disciplinar de comisia societății de transport. Momentan, pagubele provocate de șofer vor fi plătite de asigurarea regiei. În urma anchetei disciplinare, reprezentanții societății de transport vor lua măsuri împotriva angajatului.

”Astăzi, 22.06.2021, la ora 09:17, am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea de măsuri PSI și acordarea de prim ajutor în urma unui accident rutier produs în Timișoara, pe Calea Sever Bocu.

În accident au fost implicate un autobuz (transport public local) și 6 autoturisme. În total, au fost implicate 12 persoane, dintre care 2 persoane au necesitat îngrijiri medicale, o victimă fiind transportată la spital.

FORȚE ȘI MIJLOACE din cadrul ISU Timiș:

O autospecială de stingere, 2 autospeciale ATPVM (autospecială de transport personal și victime multiple), o autosanitară SMURD B, o motocicletă SMURD și 12 pompieri.

De asemenea, la locul accidentului au intervenit echipaje de poliție și o ambulanță SAJ”, a precizat ISU Timiș.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide