TRENDING
  • 21:22 » Culmea absurdului. Șofer amendat pentru că a respectat legea. Poliția, învinsă cu propriile imagini
  • 21:20 » Iarna se dezlănțuie. Viscol puternic în România: harta celor mai afectate zone. Anunțurile meteorologilor
  • 21:17 » Cât pot să ceară meseriașii pentru o casă simplă, la roșu. „Nu te mai droga, frățică!”
  • 21:16 » De ce nu mai simțim bucurie când facem ceea ce, de regulă, ne place. Explicațiile unui psiholog
  • 21:15 » Treburile casnice banale care declanșează crize lombare. Cea mai dăunătoare activitate și ce e interzis să faci
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Foto: debanat.ro

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață la Timișoara, scrie portalul banatulazi.ro. În accident au fost implicate un troleibuz al Societății de Transort Public Timișoara și șase mașini. Vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul autobuzului, care circula spre bulevardul Antenei și  nu a păstrat distanța corespunzătoare și a intrat în mașina din fața sa.O persoană a fost rănită. Este vorba de o femeie aflată în una dintre mașini.

Șoferul troleibuzului urmează să fie cercetat atât de Poliția din Timișoara pentru vătămare corporală din culpă cât și disciplinar de comisia societății de transport. Momentan, pagubele provocate de șofer vor fi plătite de asigurarea regiei. În urma anchetei disciplinare, reprezentanții societății de transport vor lua măsuri împotriva angajatului.

”Astăzi, 22.06.2021, la ora 09:17, am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea de măsuri PSI și acordarea de prim ajutor în urma unui accident rutier produs în Timișoara, pe Calea Sever Bocu.

În accident au fost implicate un autobuz (transport public local) și 6 autoturisme. În total, au fost implicate 12 persoane, dintre care 2 persoane au necesitat îngrijiri medicale, o victimă fiind transportată la spital.

FORȚE ȘI MIJLOACE din cadrul ISU Timiș:

O autospecială de stingere, 2 autospeciale ATPVM (autospecială de transport personal și victime multiple), o autosanitară SMURD B, o motocicletă SMURD și 12 pompieri.

De asemenea, la locul accidentului au intervenit echipaje de poliție și o ambulanță SAJ”, a precizat ISU Timiș.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide