BREAKING NEWS
  • 14:54 » INCIDENȚA COVID, ÎN CREȘTERE! MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE ARE 6,52
  • 14:52 » INDICELE DE PERCEPȚIE A CORUPȚIEI ÎN CONTEXTUL COVID -19
  • 14:50 » Companiile americane cu afaceri în Rusia se tem de noile sancțiuni pregătite de Casa Albă în situația în care Putin invadează Ucraina
  • 14:26 » Satul din România unde oamenii plătesc de 7 ori mai mult pentru apa folosită: „O plătesc, dar n-am consumat-o”
  • 14:20 » Ce e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UECe e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UE
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Accident grav pe A1 din cauza unei mașini care a circulat pe contrasens

Un alt accident grav s-a petrecut pe o autostradă din România. Este vorba de Autostrada A1, unde cinci persoane au fost rănite ca urmare a unui impact între două mașini.

Incidentul a avut loc în dimineața de joi, 18 noiembrie, pe Autostrada A1 Deva – Nădlac. Evenimentul rutier s-a întâmplat pe sensul de mers Arad – Timişoara, în zona localităţii Giarmata, judeţul Timiş, la kilometrul 504.

Impactul a avut loc între două autoturisme, un model Opel Astra Break și un model Mercedes-Benz. Accidentul s-a petrecut pentru că unul dintre șoferi a circulat pe contrasens, fiind a greșit calea de acces prin nodul rutier de la Giarmata.

Accident cu cinci răniți pe Autostrada A1

În urma accidentului au fost cinci victime, toate având nevoie de îngrijiri medicale. Acestea s-au ales cu leziuni ușoare, potrivit ziuadevest.ro.

Traficul a fost îngreunat pe acea porțiune de Autostradă. Mașinile au putut circula pe banda numărul 1. Banda cu numărul 2 și cea de urgență au fost blocate.

În acea zonă s-a circulat fluent, cu viteza redusă, potrivit Centrului INFOTRAFIC.

Accidentul s-a petrecut din cauza unei mașini care a rulat pe contrasens. Acest lucru s-a mai întâmplat în România, dar pe o altă Autostradă, A2 București – Constanța. În timpul verii au existat mai multe filmări cu mașini care rulau pe contrasens.

Momentul au avut loc la ieșirea de pe autostradă către Constanța, când un șofer care circula regulamentar a observat cum zeci de mașini circulau pe drumul greșit. Acesta publicase filmulețul pe Facebook, iar internauții s-au declarat revoltați de atitudinea șoferilor care circulau greșit.

Inspectoratul Județean Poliție (IPJ) Constanța anunța la vremea respectivă că va deschide o anchetă pentru a identifica șoferii care au încălcat regulile de circulație. Unii dintre șoferi chiar au fost prinși și au rămas fără permisul de conducere.

VIDEO

Sursa promotor

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide