TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Manuel, un tânăr italian în vârstă de 36 de ani, a murit în urma unui groaznic accident de circulație produs în seara zilei de sâmbătă, 28 ianuarie, în orașul italian Terni, regiunea Umbria, din vina unui român care se afla sub efectul drogurilor.
Mașina Alfa Romeo condusă de șoferul român s-a izbit puternic de autoturismul Smart în care se afla Manuel Galeazzi. În urma impactului, tânărul italian a a fost aruncat din mașină și a murit pe loc, iar mașina românul a luat foc. Manuel Galeazzi era tatăl unei fetițe în vârstă de șase ani. Victima avea 36 de ani și lucra la benzinăria Montefranco

Românul care este vinovat de producerea tragediei are vârsta de 24 de ani și a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins de oamenii legii după câteva ore. Deși răni, acesta a fugit pe câmpurile din zonă, conform publicației Corriere Adriatico. Acesta a fost capturat de carabinieri și se află internat sub pază la spitalul Santa Maria di Terni.

Este acuzat de omucidere rutieră

În urma analizelor, românul a ieșit pozitiv la consumul de alcool, rezultatul fiind de 0,7 g/l, după aproximativ 7 ore de la accident. În plus, tânărul de 24 de ani a fost testat pozitiv și pentru metaboliți de cocaină.

Infracțiunea de care este acuzat este de omucidere rutieră.

sursa: adevarul.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide