TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Accident în centrul Ploieştiului. Două maşini parcate au fost avariate!

Două maşini s-au tamponat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în intersecţia străzilor Plăieşilor şi Rudului, în zona centrală a municipiului Ploieşti. În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat, acroşând alte două maşini parcate.

Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, la o oră cu trafic redus. Testările cu etilotestul au arătat că niciunul dintre şoferi nu consumase alcool înainte, a precizat Poliţia Prahova.

“În jurul orei 00:30, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier la intersecția Rudului cu Plăieșilor (Ploiești), în care au fost implicate 4 autovehicule (2 staționate). Conducătorii auto implicați sunt un bărbat de 20 de ani și o femeie de 20 de ani. A rezultat vătămarea corporală a 2 persoane (ușor la prima vedere). Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultat negativ în ambele cazuri. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă”, a transmis Poliţia Prahova.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide