TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un mal de pământ s-a surpat luni peste trei muncitori în apropierea Bibliotecii Naționale din București, iar angajații Inspectoratului de Urgență intervin pentru a-i salva, potrivit ISU București – Ilfov.

Un bărbat de 50 ani a fost transportat la Spitalul Universitar, iar altul de 33 de ani – la Spitalul Floreasca, ambii constienți.

Salvatorii de la ISU lucrează pentru extragerea celui de-al treilea muncitor. Potrivit informatiilor furnizate de seful echipei care efectua lucrari este posibil ca alti doi muncitori sa fie acoperiti integral de pamant.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide