BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Accident pe Autostrada Soarelui. Traficul este restricționat!

Se circulă cu dificultate pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul de mers către Capitală, după ce două mașini s-au ciocnit iar traficul este restricționat pe o bandă. În urma impactului, două persoane au fost rănite ușor.

Potrivit comisarului șef al Centrului Infotrafic, Cătălin Bocai, sâmbătă, în jurul orelor 10.20, pe A2 București – Constanța, la kilometrul 174, în dreptul localității Peștera, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două mașini.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, iar cele două persoane rănite ușor au primit îngrijiri medicale la fața locului, fără a avea nevoie transport către o unitate spitalicească.

Valorile de trafic sunt normale, nu se circulă în coloană, iar autoritățile estimează că restricțiile vor fi ridicate înainte de prânz.

sursa centrul infotrafic


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide