TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

În ultimii 50 de km rămași din cea mai lungă etapă a cursei, un incident a escaladat rapid într-un accident în care au fost implicate zeci de cicliste. A durat câteva minute până când ciclistele au reușit să-și desprindă bicicletele.

În urma impactului, mai multe sportive s-au ales cu răni sau vânătăi, Chantal van den Broek-Blaak a avut nevoie de intervenția personalului medical care i-a bandajat brațul drept, iar fosta campioană națională a Italiei, Marta Bastianelli, a continuat cursa în lacrimi.

Pentru sportiva Emma Norsgaard, accidentul a însemnat finalul cursei, fiind forțată să se retragă din cauza rănilor suferite. Deși putea sta în picioare, ciclista a fost transportată cu ambulanța la spital.

Echipa tinerei a anunțat pe pagina de Instagram că aceasta „s-a lovit la cap, gât și s-a rănit la umărul stâng și a fost transferată la un spital din Épinal”.

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide