TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

ACESTA ESTE MOTIVUL INVADĂRII UCRAINEI ?!: Ambasada americană a tăinuit existența unor laboratoare de arme biologice americane în Ucraina, în timp ce Putin a ordonat armatei să le caute și să le distrugă

Președintele rus Vladimir Putin a ordonat forțelor sale să caute și să distrugă în Ucraina laboratoarele biologice ale SUA și ale Deep State implicate în cercetări ultrasecrete privind zoonozele și bolile infecțioase.

În ultimele zile, forțele rusești care au acționat la ordinul lui Putin au atacat laboratoare de arme biologice din orașe ucrainene precum Harkov, Luhansk, Dnipropetrovsk și capitala Kiev, printre altele.

Ambasada SUA în Ucraina a fost surprinsă ștergând dovezile privind existența laboratoarelor de biolaboratoare din Ucraina, în timp ce mass-media mainstream și verificatorii de fapte au început să spună maselor că aceste laboratoare nu există.

Forțele rusești trag asupra „instalațiilor militare”, potrivit președintelui ucrainean V Zelinskiy, ceea ce i-a determinat pe observatori să speculeze că acest cuvânt ar putea include laboratoarele biologice instalate și administrate de SUA.

Statele Unite au multe biolaboratoare în Ucraina, potrivit documentelor oficiale americane. Aceste biolaboratoare sunt popularizate ca fiind „de apărare” în maniera clasică a Pentagonului.

De luni de zile, Rusia cere Statelor Unite să înceteze să mai administreze biolaboratoare mortale pe teritoriul său. Mass-media mainstream nu acoperă povestea în acest moment, deși au făcut-o în trecut.

În urmă cu patru luni, Rusia și China au cerut la ONU ca SUA să fie „verificate și limitate” în ceea ce privește capacitățile biologice.

Rusia și China au acuzat Statele Unite pentru izbucnirea epidemiei Covid-19, temându-se că SUA au arme biologice suplimentare pregătite să fie lansate pe glob.

Ce legătură are acest lucru cu Ucraina?

Putin a confirmat că desfășoară o „operațiune militară specială” în Ucraina pentru a demilitariza țara. Observatorii din mainstream sunt nedumeriți de amploarea potențială a declarației.

Dacă vă uitați la cele două hărți veți observa că locurile unde a atacat armata rusă coincid cu locurile unde se află biolaboratoarele.

Între timp, ambasada SUA din Ucraina a fost descoperită recent încercând să șteargă dovezile privind existența unor instalații de arme biologice administrate de guvernul SUA pe teritoriul ucrainean.

Ambasada SUA a retras toate fișierele PDF de pe site-ul său de aici în ultimele 24 de ore:

https://ua.usembassy.gov/embassy/kyiv/sections-offices/defense-threat-reduction-office/biological-threat-reduction-program/

Cu toate acestea, copoii de pe internet au arhivat informația înainte ca aceasta să fie scoasă din arhivă pentru totdeauna.

Iată o listă completă a biolaboratoarelor pe acest link de mai jos:

MUCENICUL

Oficialii americani au încercat să explice existența biolaboratoarelor. Robert Pope, directorul Programului de reducere a amenințărilor în cooperare, un program al Departamentului Apărării cu o vechime de 30 de ani, a recunoscut că laboratoarele ar putea elibera „agenți patogeni periculoși”.

Oficial american: Invazia rusă în Ucraina riscă să elibereze agenți patogeni periculoși

În următorul videoclip, ei acuză preventiv Rusia de răspândirea „propagandei” cu privire la scopul real al laboratoarelor biologice operate de SUA în Ucraina.

VIDEO AICI

Sursa mucenicul.wordpress.com


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide