BREAKING NEWS
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
  • 23:13 » Următoarea pandemie ar putea fi mai letală decât COVID-19, afirmă creatoarea vaccinului AstraZeneca
  • 23:12 » FOTO: Au văzut moartea cu ochii. Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după un accident în Vâlcea
  • 22:56 » O retrospectivă tristă a celor 21 luni de școală în pandemie
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Fecioară

Chiar dacă sunt extrem de echilibrate în gândire și atitudine,persoanele născute sun acest semn zodiacal se văd puse în situația de a minți mai ales în plan profesional. Sunt adevărate genii în afaceri, însă deseori se folosesc și de mici tertipuri pentru a obține ceea ce își doresc.

 

Scorpion

Dacă ai interacționat până acum cu un nativ al acestei zodii cu siguranță l-ai surprins cel puțin o dată încercând să ascundă realitatea. Asta pentru că Scorpionii țin extrem de mult la imaginea lor și la modul în care sunt percepuți de ceilalți.

 

Vărsător

Nativii Vărsător mint de cele mai multe ori pentru a-i proteja pe cei din jur. Mai ales că alegerilor lor sunt deseori făcute pe moment fără a gândi în perspectivă. Astfel, frica de a comunica faptul că au eșuat îi îndeamnă să facă acest lucru.

 

Rac

Nativii Rac se simt extrem de vinovați atunci când sunt nevoiți să mintă însă cu toate astea o fac repetitiv. Dacă ești născut sub acest semn zodiacal cu siguranță ai principii de viață bine înrădăcinate care nu au legătură cu momentele în care alegi să nu împărtășești adevărul. 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide