BREAKING NEWS
  • 23:52 » Bill Gates: Următoarea pandemie va fi mai mortală decât Covid
  • 23:42 » Tăcerea grăiește! Pandemia a luat sfarsit
  • 23:27 » Los Angeles : Marele jaf de tren din 2022
  • 22:30 » Motivul pentru care nu trebuie să încarci telefonul la capacitate maximă
  • 22:27 » SUA sancţionează actuali şi foşti oficiali din Ucraina care au acţionat în interesul serviciului de securitate (FSB) al Rusiei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Acțiuni ale polițiștilor pe raza localităților Brezoaele și Lungulețu! Au fost aplicate 73 de amenzi!

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au organizat un control pe raza localităților Brezoaele și Lungulețu, unde au fost sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. După cele 6 ore de controale, polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.435 de lei.

Potrivit IPJ DÂMBOVIȚA:

,,La data de 16 mai a.c., în intervalul orar 08:00-14:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au organizat o acțiune pe raza localităților Brezoaele și Lungulețu, pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru verificarea respectării legislației în contextul pandemiei de COVID-19.

La activități au fost angrenați polițiști de la Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Rutier, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și polițiști de la Poliția Orașului Răcari.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 198 de persoane, au fost controlate 132 de autovehicule și au fost verificate 11 societăți comerciale.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.435 de lei. Cele mai multe sancțiuni, 60, au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind reținute și 4 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză.”

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide