BREAKING NEWS
  • 0:09 » Patru escrocherii comune cu criptomonede și cum să le evitați
  • 23:53 » Președintele Bolsonaro respinge cerința de vaccinare pentru intrarea în Brazilia
  • 23:36 » SUA lovește Iranul cu noi sancțiuni pentru abuzuri „grave” ale drepturilor omului
  • 23:18 » Potrivit raportului, World Inequality Report 2022, averea medie a gospodăriilor din India este de 9.83.010 INR.
  • 22:44 » Captură impresionantă de petarde, în Mehedinți
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Tocmai de aceea, ne-am gândit să vă prezentăm câțiva actori care au reușit să impresioneze pe toată lumea cu talentele lor actoricești, însă producătorii nu i-au răsplătit pe măsură.

 

Tom Cruise

Regizorul Paul Thomas Anderson l-a ales pe Tom Cruise pentru un rol secundar în filmul care a făcut senzație „Mangolia”. Acesta a primit suma de 100.000 de dolari după finalizarea filmărilor, însă filmul s-a dovedit un real succes.

 

Julia Roberts

Printre actorii care au câștigat foarte puțin în urma unui contract semnat se află și Julia Roberts.  Aceasta a jucat extraordinar de bine în pelicula „Pretty Woman”, și deși ați crede că în urma succesului răsunător aceasta a câștigat milioane de dolari, adevărul este că Julia a încasat doar 300.000 de dolari.

 

Mel Gibson

Nu v-ați fi gândit vreodată că un actor atât de bun ar putea fi plătit prost de către un producător. Ei bine, asta s-a întâmplat înainte ca acesta să devină cunoscut. Pentru rolul impecabil din ,,Mad Max”, actorul a fost plătit cu doar 15.000 de dolari.

 

Jennifer Lopez

Dacă până acum am vorbit pe scurt despre actori care au fost cât de cât plătiți pentru rolurile pe care le-au avut în diferite pelicule, iată că există și persoane precum Jennifer care nu au primit niciun ban de la producători.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide