TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Actorul Jeremy Renner încerca să împiedice plugul său de deszăpezire să alunece şi să-l lovească pe nepotul său în momentul în care a fost tras sub vehicul şi strivit în ziua de Anul Nou, potrivit unui raport al biroului şerifului din Nevada, scrie CNN.

Frâna de parcare nu a fost cuplată şi ar fi oprit vehiculul snowcat, deoarece a început să alunece lateral după ce starul „Avengers” în vârstă de 52 de ani l-a folosit pentru a scoate camioneta nepotului său din zăpadă, se arată în raportul biroului şerifului din comitatul Washoe.

Nepotul l-a putut ajuta pe Renner până la sosirea ajutoarelor, se arată în raport. Renner a fost transportat cu avionul la spital, unde a stat mai bine de două săptămâni, fiind supus la cel puţin două intervenţii chirurgicale şi tratat în secţia de terapie intensivă.

Jeremy Renner a dezvăluit că şi-a rupt peste 30 de oase în accidentul cu plugul de zăpadă.

Renner a împlinit 52 de ani când se afla în spital.

El a fost rănit de un plug de zăpadă în timp ce curăţa o alee în apropierea casei sale din Nevada şi s-a ales cu un „traumatism toracic şi multiple leziuni ortopedice”.

Actorul a făcut progrese în recuperarea sa şi a fost externat din spital săptămâna trecută.

sursa: g4media.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide