TRENDING
  • 22:33 » Cât rezistă canabisul în organism. Cazul unui tânăr depistat pozitiv la două săptămâni de la consum
  • 22:32 » La ce distanță poți avea fereastra de lumină față de proprietatea vecină. Interdicția impusă de lege
  • 22:32 » „Regele” Hagi împlinește 58 de ani. Cel mai iubit fotbalist, despre copilărie: „Jucam pe stradă, în picioarele goale”.
  • 22:32 » Test de cultură generală: „Mâna-ntinsă care nu spune o poveste nu primește pomană“
  • 22:31 » Povestea „generalului de fier“ al Ucrainei care de aproape un an ține piept armatei lui Vladimir Putin
Daca ti-a placut, distribuie acum!

ACUM CS Mioveni – Rapid! GOOOOL! Giuleștenii deschid scorul prin Dragoș Grigore:

Min. 42: GOOOOL Rapid! Dragoș Grigore deschide scorul cu o lovitură de cap plasată perfect, după centrarea venită de la Rareș Ilie, din corner

Min. 11: Ocazie importantă pentru Mioveni! Blănaru pătrunde prin flancul drept, driblează un adversar, apoi șutează în forță, însă mingea trece peste poarta lui Moldovan

Min. 3: Ocazie importantă pentru Rapid! Hlistei îi paseaza superb cu călcâiul lui Morais, care avansează și încearcă să-l surprindă pe Popescu cu un șut la colțul scurt, însă trimite în plasa laterală

Min. 1: A început partida!

ECHIPELE DE START

08:30 Mioveni și Rapid s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie din România, iar de fiecare dată giuleștenii au fost cei care s-au impus.

Primele confruntări au avut loc în ediţia 2007/08, când Rapid a câştigat cu 2-1 în deplasare şi cu 3-0 acasă. Cea mai mare diferenţă de scor pe prima scenă: 14 octombrie 2021, Rapid – CS Mioveni 4-0.

Ultima oară, cele două echipe s-au întâlnit într-un duel din Liga 1: 21 aprilie 2012, CS Mioveni – Rapid 1-2, goluri marcate de C. Năstăsie, respectiv Ov. Herea şi C. Deac.

Deși Mioveniul nu a reușit să se impună niciodată în fața Rapidului, antrenorul „galben-verzilor”, Alexandru Pelici, a reușit un rezultat de egalitate cu giuleștenii, pe 17 octombrie 2004, Apulum Alba Iulia – Rapid 1-1, în rest are trei înfrângeri.

Sursa sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide