TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Adda, un nou diagnostic crunt din partea medicilor. Îi tremură o mână și un picior. Mărturisiri cutremurătoare

Adda, un nou diagnostic crunt din partea medicilor! Într-o discuție cu internauții despre tratamentul pe care trebuie să îl urmeze pentru a se trata de boala Lyme, cântăreața a făcut totul public. Artista trece printr-un adevărat calvar de când a fost diagnosticată greșit de către doctori. Află în rândurile de mai jos ce le-a spus fanilor săi în cea mai recentă intervenție.

Adda, un nou diagnostic crunt

Știm deja cu toții că Adda se confruntă cu probleme de sănătate. Totul a început când cântăreața a fost diagnosticată greșit de către medici. Timp de peste un an de zile, artista s-a tratat pentru o afecțiune medicală care, de fapt, nu exista. După mai multe investigații, solista a aflat că suferea de boala Lyme.

Pentru a se trata de boala Lyme, Adda ia mai multe pastile și își face injecții zilnic. De-a lungul timpului, frumoasa vedetă a relatat pe larg despre tipurile de tratamente pe care trebuie să le respecte. Cert este că, în cazul unui pacient cu o astfel de afecțiune, diagnosticul și tratarea bolii sunt la fel de cruciale.

Deși la unii se obțin rezultate rapide pe baza modificării programului alimentar, nu așa se întâmplă și la Adda. Cântăreața a explicat internauților și care este motivul pentru care trebuie să fie foarte atentă la cum se tratează. Solista a vorbit despre un nou diagnostic pe care i l-au dat medicii.

Nimeni nu știa până acum acest lucru: Adda are pe creier două chisturi. Artista susține că este vorba despre chisturi arahnoidiene, de dimensiuni mici, însă pe care, în mod evident, nu le poate ignora.

„Am două chisturi, sunt micuțe”

„Diagnosticul cât mai rapid în boala Lyme face diferența. Tratamentul, care este foarte controversat, la fel. Trebuie să fie unul foarte echilibrat și să lupți cu acest patogen pe toate fronturile. De fapt, nu este un singur patogen, sunt mai mulți patogeni, pentru că Borrelia nu vine singură, vine cu Moș Crăciun și prietenii săi. (…)

Practic, regimul anti-infamator, fără gluten, fără lapte, fără zahăr și așa mai departe este bun (…). Este mult mai ușor să se curețe și să scapi de toxinele date de patogeni în sine, dar și de antibiotice. Dar dacă ai demielinizări pe creier, mielită transversă sau chistulețe arahnoidiene cum am și eu… Am două micuțe pe creier, sunt micuțe”, a dezvăluit cântăreața, pe contul său de Instagram.

Din cauza celor două chisturi arhanoidiene, Adda se confruntă cu tremurături la mână și picior. Pentru a se face înțeleasă, vedeta a publicat două materiale video în secțiunea InstaStories în care se poate observa de aproape cum membrele sale tremură. Chiar dacă provocarea este una uriașă, cântăreața rămâne o luptătoare și nu își pierde niciodată speranța.

Sursa: playtech


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide