BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Adele s-a pozat la finalul videoclipului fără machiaj. Chipul său este complet transformat, demonstrând pentru fanii săi care este puterea machiajului, dar și cât de importantă este frumusețea naturală. Adele a discutat cu Nikkie despre albumul să, dar și despre aspectele ce țin de viața sa privată.

Vedeta a glumit de-a lungul conversației pe diferite subiecte. Vedeta recunoaște că deși apreciază produsele de make-up, nu se consideră o adeptă a acestora. Cântăreața a declarat că anumite produse precum ”genele false, conturul de buze și tușul pentru ochi” pot fi salvatoare în anumite momente. Totodată, artista a glumit pe seama faptului că nu reușește întotdeauna să-și facă singură machiajul.

Adele s-a pozat la finalul clipului nemachiată. Vedeta s-a lăsat pe mâna make-up artistei Nikkie și a avut încredere totală în aceasta. Rezultatul final a surprins-o complet pe artista în vârstă de 33 de ani. În timpul sesiunii de machiaj, Adele a povestit mai multe amănunte despre viața sa personală.

 

Sursa: CaTine.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide