BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Adolescenții morți în mașina lovită de tren se întorceau de la săniuș. Tatăl lor a făcut atac de panică văzându-i fără viață

Doi bărbați și doi adolescenți au fost implicați într-un accident mortal între localitățile Sânmihaiu de Câmpie și Miceștii de Câmpie, în această seară. Din nefericire, cei doi tineri și-au pierdut viața.

Șoferul volanului, un bărbat de 32 de ani din Sânpetru de Câmpie și celalalt bărbat aflat în dreapta, de 41 de ani din Tușinu (jud. Mureș), au fost găsiți cu lovituri la nivelul capului, în stare de șoc și cu atac de panică, cel mai probabil cauzat de vederea celor doi tineri care se aflau în stare gravă.

Bărbatul de 41 de ani era tatăl celor doi adolescenți. Decesul tinerilor, unul de 13 ani și unul de 15 ani, aflați pe bancheta din spate a mașinii, a survenit imediat după accident.

Unul dintre tineri a fost resuscitat de către salvatori, însă nu a răspuns. Ambii prezentau leziuni incompatibile cu viața.

Rude apropiate aflate la locul accidentului au spus corespondenților Bistrițeanul.ro faptul că cei patru se întorceau de la săniuș, din zona Bucovinei și mergeau acasă, în județul Mureș.

De la fața locului s-a putut observa cum mașina a fost proiectată câțiva metri într-un șanț de pe marginea șoselei, după impactul cu trenul care venea dinspre județul Mureș.

Sursa bistriteanul.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide