BREAKING NEWS
  • 23:52 » Bill Gates: Următoarea pandemie va fi mai mortală decât Covid
  • 23:42 » Tăcerea grăiește! Pandemia a luat sfarsit
  • 23:27 » Los Angeles : Marele jaf de tren din 2022
  • 22:30 » Motivul pentru care nu trebuie să încarci telefonul la capacitate maximă
  • 22:27 » SUA sancţionează actuali şi foşti oficiali din Ucraina care au acţionat în interesul serviciului de securitate (FSB) al Rusiei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

ADRIAN ȚUȚUIANU A FOST ALES VICEPREȘEDINTELE AL SENATULUI UNIVERSITĂȚII ,,VALAHIA” DIN TÂRGOVIȘTE!

Adrian Țuțuianu a fost ales, joi, prin vot secret, Vicepreședinte al Senatului Universității „Valahia” din Târgoviște  cât și Președinte al Comisiei pentru Regulamente, Metodologii și Proceduri, după o perioadă de 4 luni în care a asigurat interimatul pe funcție.

,,Le mulțumesc colegilor mei și îi asigur că voi fi în continuare unul dintre cei care se vor lupta pentru binele și viitorul acestei universități. Așa cum am făcut-o în toți acești ani. Mai spun și aici: odata cu Universitatea, au crescut și municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița. UVT a fost, din momentul înființării, o carte de vizită excelentă pe care am putut să o prezentăm investitorilor. Și, în mod firesc, ei au fost încurajați de existența acestui centru de învățământ superior. 𝗗𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗲𝗰𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶𝗰𝗮̆ 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗮̆ 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗽𝗼𝗿𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗮̆ 𝗰𝘂 𝗲𝘃𝗼𝗹𝘂𝘁̦𝗶𝗮 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗶.” a transmis Adrian Țuțuianu pe pagina sa de facebook.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide