TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Aglomerație pe DN 1 în zona stațiunilor montane. Șoferii sunt sfătuiți să folosească rute ocolitoare

Este aglomerație, duminică la prânz, în zona stațiunilor montane de pe Valea Prahovei. e DN 1 sunt mai multe coloane de mașini, iar polițiștii le recomandă șoferilor să ocolească zona.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că, la prânz, este aglomerație pe sensul către București al DN1 Brașov-București. De la limita cu județul Brașov până la ieșirea din stațiunea Bușteni s-a format coloană de mașini.

Trafic intens este și la intrare în localitatea Comarnic, tot pe sensul de coborâre, fiind formată coloană în mișcare între kilometrii 108 și 109.

Polițiștii spun că în următoarele ore va continua să fie aglomerat pe DNA, spre București și recomandă șoferilor să folosească rutele alternative DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – București, DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – București, DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – București și DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Sursa: digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide