BREAKING NEWS
  • 23:25 » O femeie de 35 de ani a căzut secerată pe stradă, în timp ce își ducea copilul la școală. A fost transportată la spital în comă
  • 23:23 » Dosarul Caracal | Gheorghe Dincă a fost CONDAMNAT la 30 de ani de închisoare pentru ororile comise
  • 23:21 » Ce nu mai voie să faci în Sectorul 6 al Capitalei. Amenzile sunt mari
  • 22:25 » Simona Halep nu se mai ascunde. Cu cine s-a afișat sportiva în plină zi. Toni Iuruc e istorie
  • 22:23 » O nouă moarte suspectă în Rusia. Aliatul lui Putin „a căzut de la mare înălțime”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ajutor pentru Ucraina. Cort pentru donaţii, amplasat în centrul Târgoviştei

Crucea Roşie Română lansează un apel de strângere de fonduri pentru cetăţenii ucraineni care fug din calea războiului. Sute de mii de oameni care locuiesc aproape de zona de contact se confrunta în mod regulat cu lipsa accesului la alimente, apă şi electricitate.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor ucraineni care şi-au părăsit ţara, Crucea Roşie Română lansează apelul umanitar “Umanitatea nu are graniţe”.

„Împreună cu reprezentanţii Crucii Roşii, filiala Dâmboviţa, am decis să organizăm şi la Târgovişte campania umanitară: „OAMENII ajută OAMENI”, pentru a veni în sprijinul refugiaţilor din Ucraina. Este amplasat un cort în Piaţa Tricolorului, lângă Consiliul Judeţean, orar de funcţionare 10.00-14.00, unde sunt acceptate donaţii: alimente neperisabile, ambalate, produse de igienă personală, pături, lenjerii”, a precizat primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Donaţiile în bani pot fi făcute prin intermediul paginii de internet a Crucii Roşii Române, crucearosie.ro, sau direct în conturile campaniei deschise la BRD Agenţia Piaţa Romană:

RO76BRDE410SV07590484100 (Lei)

RO12BRDE410SV31714694100  (Euro)

RO88BRDE410SV36413794100 (USD)

„În această perioadă de tensiune şi nelinişte, prioritatea noastră este să alocăm resurse pentru a ajuta populaţia civila care va ajunge pe teritoriul României. Oamenii prinşi în mijlocul acestor evenimente trebuie sprijiniţi şi protejaţi. Crucea Roşie Română, conform mandatului său, este în colaborare permanentă cu autorităţile naţionale şi locale şi oferă sprijin logistic, uman şi material pentru a consolida răspunsul, atât cât va fi nevoie. Este momentul să ne implicăm şi să fim solidari cu poporul ucrainean”, a declarat Ioan – Silviu Lefter, director general Crucea Roşie Română.
sursa: adevarul.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
Închide
Închide