TRENDING
  • 20:16 » Un șofer a intrat într-o benzinărie din Arad în timp ce încerca să dea cu spatele
  • 20:15 » O persoană încarcerată după ce mașina în care se afla a fost lovită de un camion/ Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă
  • 20:14 » Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, despre cazul bebelușului mort în timpul Botezului: ”Rânduiala nu a fost modificată, s-a transmis preoților o recomandare privind atenția sporită în cazurile în care pruncii au afecțiuni pe care părinții le fac cunoscute”
  • 20:09 » Cod galben de inundații în 12 județe începând de vineri dimineață
  • 20:08 » 16 percheziții în județul Sibiu, la persoane suspectate că ar fi modificat indexurile contoarelor de gaze/ 29 de suspecți au ajuns la audieri, acuzați de un prejudiciu de 100.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ajutor pentru Ucraina. Cort pentru donaţii, amplasat în centrul Târgoviştei

Crucea Roşie Română lansează un apel de strângere de fonduri pentru cetăţenii ucraineni care fug din calea războiului. Sute de mii de oameni care locuiesc aproape de zona de contact se confrunta în mod regulat cu lipsa accesului la alimente, apă şi electricitate.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor ucraineni care şi-au părăsit ţara, Crucea Roşie Română lansează apelul umanitar “Umanitatea nu are graniţe”.

„Împreună cu reprezentanţii Crucii Roşii, filiala Dâmboviţa, am decis să organizăm şi la Târgovişte campania umanitară: „OAMENII ajută OAMENI”, pentru a veni în sprijinul refugiaţilor din Ucraina. Este amplasat un cort în Piaţa Tricolorului, lângă Consiliul Judeţean, orar de funcţionare 10.00-14.00, unde sunt acceptate donaţii: alimente neperisabile, ambalate, produse de igienă personală, pături, lenjerii”, a precizat primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Donaţiile în bani pot fi făcute prin intermediul paginii de internet a Crucii Roşii Române, crucearosie.ro, sau direct în conturile campaniei deschise la BRD Agenţia Piaţa Romană:

RO76BRDE410SV07590484100 (Lei)

RO12BRDE410SV31714694100  (Euro)

RO88BRDE410SV36413794100 (USD)

„În această perioadă de tensiune şi nelinişte, prioritatea noastră este să alocăm resurse pentru a ajuta populaţia civila care va ajunge pe teritoriul României. Oamenii prinşi în mijlocul acestor evenimente trebuie sprijiniţi şi protejaţi. Crucea Roşie Română, conform mandatului său, este în colaborare permanentă cu autorităţile naţionale şi locale şi oferă sprijin logistic, uman şi material pentru a consolida răspunsul, atât cât va fi nevoie. Este momentul să ne implicăm şi să fim solidari cu poporul ucrainean”, a declarat Ioan – Silviu Lefter, director general Crucea Roşie Română.
sursa: adevarul.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide